Om Skolecoach

Bente Brandstrup

Skolecoach bygger på +20 års erfaring

Bente Brandstrup er stifter og indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale. Bente har en baggrund som lærer og uddannelsesvejleder, og hun har over 20 års erfaring i afholdelse af samtaler med børn og unge. Du vil møde Bente på uddannelsen til ungecoach, hvor hun også underviser.

Bente har været selvstændig coach siden 2008, og foruden Skolecoach står hun også bag Pigepotentiale. Bente har en række uddannelser med i rygsækken:

Vores grundværdier

Vi ønsker at være en attraktiv samarbejdspartner for uddannelsesinstitutioner der ønsker at gøre en forskel for såvel personale som elever/studerendes trivsel.

Ordentlighed og professionalisme hele vejen

Vi skal være professionelle, når vi coacher, vi skal gøre det ordentligt og vi skal have de rette kompetencer til at varetage opgaven.

Brugbare værktøjer til den enkelte

Vi skal give de unge redskaber til at håndtere deres eget liv - vi skal ikke kun tage dem i hånden og hjælpe dem, vi skal sikre at de får nogle værktøjer, som de kan bruge gennem livet.

viden og praksis skal supplere hinanden

Vi skal være veluddannede coaches som også har skoleerfaring - det værende som enten lærer, pædagog eller indenfor ledelse.

Historie

Skolecoach er i sin oprindelse ejet og grundlagt af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente fungerer som direktør, hvor hun ud over at stå for driften og forretningsudvikling også arbejder som selvstændig coach for Pigepotentiale i Nyborg. Ud over at arbejde med unge og drive forretning, uddanner Bente også coaches og det er i denne sammenhæng at vejen til Skolecoach er startet.

I 2013 deltog Bente i følgegruppen for et trivselsprojekt ved Sundhedsstyrelsen, hvor det bekymrende budskab om det øgede antal af unge, der oplever mistrivsel i deres hverdag, vækkede opsigt. Bente startede derfor Pigepotentiale, som er en sammenslutning af veluddannet og erfarne coaches, der arbejder forebyggende mod mistrivsel, blandt især unge piger – målet er at styrke de unges t selvværd, selvindsigt, overskud og overblik i livet.

Gennem årene har Bente erfaret at der blandt medarbejdere i den pædagogiske verden er en stor interesse i at arbejde forebyggende med mistrivsel og dette har ført til oprettelsen af skolecoach – hvor coachuddannelsen og diverse kurser er rettet specifikt mod skoler, ungdomsuddannelser og den pædagogiske verden. Bente har et team af, af veluddannede og erfarne coaches med sig, som alle har det samme mål for øje – at få de unge til at indse at de er gode nok – præcis som de er.

Ninna Rosendal Underviser Hos Skolecoach

Ninna Rosendal

Underviser og Pigepotentiale Coach i Ballerup og på Bornholm.

Ninna er uddannet Life- & Business coach fra Manning Inspire i 2006 og har arbejdet som coach lige siden. Siden 2018 har jeg arbejdet som familierådgiver, med min uddannelse fra Blackbird Institute, hvor jeg læser videre til familieterapeut. Og jeg har været en del af Pigepotentiale siden 2016 .

Ninna underviser på coaching kurser i Region Hovedstaden (sundhedspersonale), ligesom hun har brugt coaching i sine mange år i træningsbranchen som bla. personlig træner.

Lotte Brix Bjørnskov Underviser Hos Skolecoach

Lotte Brix Bjørnskov

Underviser og Pigepotentiale Coach i Horsens.

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Master Coach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stress Coach samt Enneagram Practitioner. Hun har været tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som censor og underviser fra 2011-2019.

Lotte er Pigepotentiale Coach i Horsens, og derudover arbejder hun med undervisning, foredrag, træning og coaching dels gennem sit eget Move 4ward og dels som freelancer i et konsulenthus med speciale i kultur, præstation, trivsel og samarbejde.

Heidi Valbjørn Underviser Hos Skolecoach

Heidi Valbjørn

Underviser og Pigepotentiale Coach i Dronninglund, Nordjylland.

Heidi er uddannet Life- og Business Coach ved Manning Inspire, hvor hun også har været coachtrainer fra 2016-2018. I 2018-2019 har Heidi været mentor og sparringspartner på Lykke Rix´ Gruppefacilitator uddannelse i København.

I primo 20 blev Heidi ansat som coach/ sundhedsfaglig supervisor i Strategi og Ledelse og HR og Uddannelse i sygehusadministrationen på Aalborg Universitetshospital. I sit eget, Heidi Valbjørn Coaching, arbejder hun også med voksne i 1:1 forløb såvel som i grupper.

I tvivl om uddannelsen er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

Scroll til toppen