Om SKOLECOACH

Bente Brandstrup

SKOLECOACH bygger på +20 års erfaring

Bente Brandstrup er stifter og indehaver af SKOLECOACH og UngePotentiale. Bente har en baggrund som lærer og uddannelsesvejleder, og hun har over 20 års erfaring i afholdelse af samtaler med børn og unge. Bente tilbyder individuel coaching og hun er uddannelsesansvarlig og underviser på vores NLP Practitioner, hvor hun også underviser.

Bente har været selvstændig coach siden 2008. Foruden SKOLECOACH står hun også bag UngePotentiale. Bente har en lang række uddannelser med i rygsækken, bl.a.:

Vores grundværdier

Vi ønsker at være en attraktiv samarbejdspartner for uddannelsesinstitutioner, der ønsker at gøre en forskel for såvel personale som elever/studerendes trivsel.

Ordentlighed og professionalisme hele vejen

Vi skal være professionelle, når vi coacher. Vi skal gøre det ordentligt, og vi skal have de rette kompetencer til at varetage opgaven.

Brugbare værktøjer til den enkelte

Vi skal give de unge redskaber til at håndtere deres eget liv - vi skal ikke kun tage dem i hånden og hjælpe dem. Vi skal sikre, at de får nogle værktøjer, som de kan bruge gennem livet.

Viden og praksis skal supplere hinanden

Vi skal være veluddannede coaches, som også har skoleerfaring. Det kan være som enten lærer, pædagog eller indenfor ledelse.

Historie

SKOLECOACH er i sin oprindelse ejet og grundlagt af Bente Brandstrup og Lars Henning Brandstrup. Bente fungerer som direktør, hvor hun ud over at stå for driften og forretningsudvikling også arbejder som selvstændig coach for UngePotentiale i Nyborg. Ud over at arbejde med unge og drive forretning, uddanner Bente også coaches, og det er i denne sammenhæng at vejen til SKOLECOACH er startet.

I 2013 deltog Bente i følgegruppen for et trivselsprojekt ved Sundhedsstyrelsen, hvor det bekymrende budskab om det øgede antal af unge, der oplever mistrivsel i deres hverdag, vækkede opsigt. Bente startede derfor UngePotentiale, som er en sammenslutning af veluddannede og erfarne coaches, der arbejder forebyggende mod mistrivsel, blandt især unge piger. Målet er at styrke de unges selvværd, selvindsigt, overskud og overblik i livet.

Gennem årene har Bente erfaret, at der blandt medarbejdere i den pædagogiske verden er en stor interesse i at arbejde forebyggende med mistrivsel. Dette har ført til oprettelsen af SKOLECOACH, hvor coachuddannelsen og diverse kurser er rettet specifikt mod skoler, ungdomsuddannelser og den pædagogiske verden. Bente har et team af veluddannede og erfarne coaches med sig, som alle har det samme mål for øje: At få de unge til at indse, at de er gode nok – præcis som de er.

Vil du høre mere om vores ydelser?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

Øvrige samarbejdspartnere:

Charlotte Karlsson, https://www.karlsson-id.dk/ Kontorindretning og messeopbygning.

KOAL, https://koal.dk/ Hosting og support på hjemmesiden

Anne Hastrup, https://nyborggrafikogweb.dk/ Logo og grafik

Judith Jensen, Marketingbasen Opbygning af hjemmeside

Scroll to Top