I Skolecoach arbejder vi for, at du får en god start i jobbet som lærer

Det første år som nyuddannet lærer kan være en stor mundfuld. Til en start er alt nyt og spændende. Men efter noget tid kan det også være opslidende, fortsat at være “den nye”, der ikke kender alle rutiner.

Forventningens glæde

Overskygges måske af hverdagens pligter

Som nyuddannet skolelærer står du overfor et helt skoleår med masser af nye opgaver og traditioner, du skal forholde dig til – helt frem til afslutningsugen. Og selv her vil der være opgaver, som du skal løse for første gang. 

Der er rigtig mange nye ansigter at forholde sig til, og du vil stensikkert forsøge at gøre de fleste glade og tilfredse. Du vil i vores forløb lære at være opmærksom på din egen energi, så du ikke risikerer udbrændthed – og ikke uvæsentligt – at beholde den arbejdsglæde, du ankom med. 

Vi taler om at være ny, være usikker og at skulle håndtere alt fra forældre (også på Aula!) til de mange opgaver, der ligger ud over undervisningen. 

Vi står til rådighed med et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele dine tanker og bekymringer om dét at være ny – og samtidig lære at håndtere de udfordringer, du møder det første år. 

Til dig der er nyuddannet lærer

2

Tag kontakt til os og hør, hvad vi kan tilbyde dig som nyuddannet lærer.

Du kan booke en 20 minutters gratis samtale til introduktion af mentorforløbet, hvor du samtidig får svar på dine spørgsmål. Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Mentorforløbet "Det Første År" hjælper nyuddannede godt på vej

Overgangen fra studie til job er for mange nyuddannede skolelærere en overvældende oplevelse. De nyuddannede, vi har talt med, udtrykker en bekymring over at skulle til at stå alene. De får ofte god støtte til det faglige. Men den usikkerhed mange nye står med, tales der mindre om – og det kan være svært for de lidt mere erfarne kollegaer, også at skulle håndtere den del.

Her træder vi til, så usikkerhed og tvivl bliver vendt til overblik og overskud.

Det har været en gave, at tale med Bente Brandstrup fra Skolecoach
"Jeg havde en offday, hvor tingene var lidt svære for mig. Og da jeg sluttede samtalen med coachen, var jeg fyldt op med alle de gode ting, der rent faktisk var lykkes for mig med min undervisning, og det var rigtig dejligt...." - Merete, folkeskolelærer
Jeg har fået øje på muligheder, jeg ikke så før
"Nogle af de gange, vi har talt sammen, startede jeg med at være helt nede i kulkælderen. Stille og roligt hjalp Bente mig med at få øje på mine egne succeser og med at mærke, at jeg faktisk har mange gode kvaliteter, at byde ind med..."
Troen på mig selv, er på vej tilbage
"Samtalerne har givet mig motivation til at søge andre steder hen, uden at føle, at jeg flygter..." - Sofie Kawa
Previous slide
Next slide
Scroll to Top