Bliv uddannet Ungecoach PRO

Vi starter næste hold januar 2022

Ungecoach PRO er et tilbud fra Skolecoach til dig, der allerede er certificeret coach.

På uddannelsen Ungecoach PRO lærer du værktøjer og metoder, som er særligt rettet mod arbejdet med unge.

Uddannelsen foregår over 2 moduler med hver 2 dages online undervisning og et enkelt 2 timers online modul.

Pris: 10.997,-  kr.  (inkl. moms) som kan opdeles i 4 rater a 2.750,- kr. (inkl. moms)

Datoer: 20. – 21. januar 2022 og 10. – 11. februar 2022. Alle dage fra kl. 9.00 -16.00

OBS: Undervisningen foregår online!

Uddannelsen til Ungecoach PRO består af følgende:

01.

Opbygning af gode relationer

På dag 1 får du indsigt i, hvordan du allerede i det indledende møde kan skabe tillid og skabe gode relationer på en åben og imødekommende måde. 

Relationen har afgørende betydning for børn og unges trivsel.

02.

Lær den unge at se egne værdier

Dag 2 handler om værdier og styrker. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier. 

Vi giver dig værktøjer, der styrker såvel din egen som coachees selvindsigt.

03.

Sæt overskuelige mål

På dag 3 kigger vi ind i pædagogikken (nærmeste udviklingszone) og værdien i at tage udgangspunkt i de evner der allerede er tilstede i coachee.

Endvidere skal vi arbejde med  (mis)match og Big Mind.

04.

Vær realistisk - tag små skridt

Dag 4 er også vores sidste dag. Her giver vi dig alle vores bedste tips og tricks til at tale med unge – også når svaret er “det ved jeg ikke”.

Og så skal vi tale om turde drømme stort og tage små skridt.

05.

Online modul og bonusmateriale

Undervejs vil der være en aften med online læring om hjerneværktøjer.

Og ved tilmelding vil du omgående få adgang til bonusmaterialet som indeholder 10 små videoer om typeværktøjet enneagrammet samt en læringsvideo om søvnens betydning for vores trivsel.

Hvorfor tage en overbygning hos os?

01.

Du lærer at skabe gode relationer med unge

Få værktøjer til at skabe tillid og relation med den unge på hans/hendes præmisser, så du kan opnå bedre resultater i dine sessioner med unge

02.

Teori og praksis går hånd i hånd

Uddannelsen er en kombination mellem teori og praksis. Du vil undervejs få øvet teorierne i praksis, så du er godt rustet til efterfølgende at bruge værktøjerne i dit daglige arbejde 

03.

Undervisere med stor erfaring i coaching af unge

Vi deler ud af de værktøjer som vi oplever er mest egnet til arbejdet med unge

Kurset afholdes 2 gange årligt. Kurset i januar og februar 2022 afholdes online, mens det planlagte kursus i august og september 2022 er med fysisk fremmøde i Nyborg.

Mere om de enkelte dage:

Dag 1

Her får du en introduktion til vores Trivselsmodel og vi skal arbejde med Tillid og Relation.

Og så skal vi igang med Individ – i NLP sprog “Model af Verden”. Respekten for individet, er for os, en forudsætning for at kunne arbejde professionelt med mennesker.

Dag 2 

Her skal vi arbejde videre med Individ – hvad er din historik og hvilken historie vil du gerne fortælle fremover?

Vi kommer omkring vigtigheden af at handle i overensstemmelse med vores værdier, og hvordan kendskabet til vores styrker kan øge vores trivsel, glæde og livstilfredshed.

Dag 3

Her kigger vi nærmere på de evner/færdigheder vi allerede indeholder, og vigtigheden af at tage udgangspunkt i disse, når der arbejdes med målsætninger.

Vi kommer også omkring opfattelsespositioner, (Mis)match og Big Mind.

Dag 4

På dag 4 giver vi dig vores bedste tips og tricks til coaching af unge.

Vi skal arbejde med det at turde sætte ord på sine drømme, og samtidig være bevidst om at vi skal opsætte realistiske, attraktive og meningsgivende mål.

Ungecoach Uddannelse Paa Fyn

Hvorfor tage en
Ungecoach PRO uddannelse?

Uddannelsen er særligt rettet mod dig der allerede er certificeret coach, og som gerne vil lære værktøjer der særligt er rettet mod coaching af unge.

Når du er færdig med kurset har du:

Modtag mail med mere information om vores coachuddannelser

Det er uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Der er i alt 4 undervisningsdage (opdelt i 2 moduler), hvor vi mødes i Nyborg fra 9.00 -16.00 og et cirka 2 timers online aften modul. Uddannelsen strækker sig over 4 uger, og du vil blive opfordret til at træne det, som du lærer på undervisningsdagene derhjemme imellem de to moduler.

OBS uddannelsen der afholdes i januar/februar måned afholdes online via Zoom

Uddannelsen styrker din kommunikation og dit kendskab til unge. Hvordan du bruger det fremover er helt op til dig. Men flere af de tilmeldte er selvstændige coaches eller har jobs, hvor de arbejder med børn og unge f.eks på skoler og institutioner.

Der er en mindre del af undervisningen, som har karakter af foredrag, hvor vi fortæller, og du skal sidde og lytte. Det foregår live, så der er også mulighed for at stille spørgsmål. 

Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med undervisningen. Men du skal selv sørge for transport til os i Nyborg, og du skal selv have frokost med – eller du kan købe det i Fakta, som er vores nærmeste nabo. Vi sørger for kaffe/te, vand og frugt på undervisningsdagene.

OBS uddannelsen der afholdes i januar/februar måned afholdes online via Zoom.

Ja, vores Ungecoach PRO uddannelse er en overbygning til dig der allerede er certificeret coach.

Vi tager udgangspunkt i, at du allerede har de basale coachingværktøjer på plads, og vores fokus ligger på de værktøjer og metoder, som vi i vores daglige arbejde foretrækker i vores arbejde med unge samt vores store erfaring inden for den pædagogiske verden/uddannelsessystemet.

Ja du kan fint passe din nuværende hverdag under uddannelsen og samtidig bruge/træne din nye viden i dit arbejde undervejs. Der er selvfølgelig de 4 kursusdage, hvor du skal til Nyborg. Men alle øvrige dage er der intet, der forhindrer dig i at passe dit normale arbejde.

Nej, vi har ingen ansatte. Alle coaches, som er tilknyttet Pigepotentiale, er franchisetagere og selvstændige erhvervsdrivende, og Pigepotentiale er en del af deres forretning. Du er velkommen til at tage kontakt til Pigepotentiales indehaver – Bente Brandstrup – for at høre om dine muligheder for at blive en del af teamet.

Vi kører med små hold med max 16 deltagere. Det gør vi, fordi vi ønsker at alle får det optimale ud af undervisningen, og fordi vi gerne vil kunne nå at opbygge en relation til alle deltagere.

Kurset koster 10.997,- kr. inkl. moms. Du kan dog vælge at dele betalingen på i 4 rater á 2.750,- kr.

Undervisere på holdet er Lotte Brix Bjørnskov, Pigepotentiale coach i Horsens og indehaver af Pigepotentiale Bente Brandstrup. Lotte er en af vores mest søgte coaches, og hun er samtidig en meget levende og engageret underviser. Bente Brandstrup har +20 års erfaring i afholdelse af ungesamtaler, og hun har endvidere en stor indsigt i skoleverdenen qua en fortid som lærer/efterskolelærer, uddannelsesvejleder/konsulent og konstitueret efterskoleforstander.

I tvivl om unge PRO er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

Scroll til toppen