Bliv uddannet NLP Practitioner

Næste hold starter 2. september 2021

En uddannelse med fokus på kommunikation og relation til dig der arbejder i den pædagogiske verden.
Uddannelsen som NLP Practitioner målrettet unge består af en række mødedage med fysisk fremmøde i Nyborg samt online undervisning.

Uddannelsen koster 19.997,- kr. som kan opdeles i 8 rater á 2.500,- kr.
Intropris indtil 1. juli 2021: 17.497,- kr. eller 8 rater á 2.187,- kr.

Uddannelsen til NLP Practitioner består af følgende moduler:

01.

Introduktion til NLP i relations sammenhæng

Få værktøjer, som lærer dig, hvordan du kan møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde. Du bliver bedre til at stille åbne spørgsmål

02.

Introduktion til enneagrammet

Her ser vi på vores individuelle mønstre og motivation. Vi skal her i gang med at coache, og du bliver introduceret til vores coachingmodel Trivselsmodellen

03.

Bedre coaching via bevidst sprogbrug

På dette modul møder du også Trivselshjulet, som er et øget brugt coaching værktøj i mødet med unge. Og vi skal arbejde med opfattelsespositioner

04.

Lær den unge at se egne værdier

I dette modul handler det om værdier og metaforer. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

05.

Online spørgetime og afrunding

I spørgetimen tager vi udgangspunkt i det aktuelle emne, du netop har været igennem. Spørgetimen foregår i vores fælles lukkede Facebookgruppe

Hvorfor tage en uddannelse hos os?

01.

Lær, hvordan du skaber tillidsfulde samtaler

Få værktøjer til at skabe tillid og mød den unge på hans/hendes præmisser, så du er bedre rustet til alle typer ungesamtaler og coaching generelt

02.

Uddannelse med mulighed for overbygning

Som certificeret Ungecoach kan du senere tage vores overbygning og blive certificeret NLP Practitioner, hvis du ønsker det

03.

Her går teori og praksis hånd i hånd

Uddannelsen er en kombination mellem teori og praksis. Du vil undervejs få øvet teorierne i praksis, så du er godt rustet til at bruge værktøjerne i din hverdag

Mere om de enkelte moduler:

Modul 1 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 2. – 3. – 4. september 2021

Her får du en introduktion til NLP og hvordan vi ser det brugt til opbygning af gode relationer.

Du bliver introduceret til NLP’ens baggrund og historie og NLP modellen: “Modellen af Verden”. Du får nogle værktøjer med hjem til hvordan du kan begynde at møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde samt blive bedre til at stille åbne spørgsmål.

Modul 2 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 23. – 24. – 25. september 2021

Her bliver du introduceret til type værktøjet Enneagrammet, og vi taler om vores individuelle mønstre og motivation. Det foregår online, så du kan se det, når – og hvor det passer dig bedst.

Her er indlagt en spørgetime, som kan bruges til opfølgning på læringsvideoerne – eller andet som trænger sig på.

Vi skal igang med at coache, og du bliver introduceret til vores coachingmodel.

Efter modul 2 kan du begynde at øve coaching.

Modul 3 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 28. – 29. – 30. oktober 2021

Her handler det om, hvordan du bruger sproget, og hvordan du kan åbne for nye muligheder for den du coacher via dit sprogvalg.

Her er også indlagt en spørgetime, som kan bruges til opfølgning på læringsvideoerne – eller andet som trænger sig på.

På det her modul møder du også Trivselshjulet, som er et øget brugt coaching værktøj i mødet med unge. Og vi skal arbejde med opfattelsespositioner. Efter modul 3 kan du se en sag fra flere sider.

Modul 4 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 25. – 26. – 27. november 2021

På uddannelsens sidste modul handler det om værdier og metaforer. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

Det er også på det sidste modul, at du bliver certificeret Skolecoach. Certificeringen giver dig adgang til overbygningen, hvor du kan blive certificeret NLP Practitioner. Det er frivilligt om du vil certificeres, eller om du ønsker et kursusbevis.

Ønsker du at fortsætte på overbygningen til NLP Practitioner, skal du certificeres.

Vil du vide mere om hvordan det foregår med læringsvideoer og online spørgetime, så kan du læse mere her >>

Ungecoach Uddannelse Paa Fyn

Hvorfor en uddannelse som NLP Practitioner?

Vil du være bedre til at takle de udfordringer du står i, i mødet med de unge? Når du er certificeret NLP Practitioner har du:

Få besked når vi åbner for tilmeldingen til næste hold til foråret 2022

Kom på ventelisten. Det er uforpligtende.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Uddannelsen består af i alt 12 undervisningsdage, hvor vi mødes i Nyborg fra 9.00 -16.30. Hertil kommer tre fælles spørgetimer online samt 10 øve aftener á cirka 3 timers varighed til hjemmeopgaver. Uddannelsen strækker sig over 3 måneder, og du vil blive opfordret til at træne det, som du lærer på undervisningsdagene derhjemme inden næste undervisningsdag.

Uddannelsen styrker din kommunikation og dit kendskab til unge. Hvordan du bruger det fremover er helt op til dig. Men flere af de tilmeldte har jobs, hvor de arbejder med børn og unge f.eks på skoler og institutioner.

Der er en mindre del af undervisningen, som har karakter af foredrag, hvor vi fortæller, og du skal sidde og lytte. Den del har vi valgt at klare online. Det betyder, at du kan se det derhjemme, når det passer dig bedst. Tiden, hvor vi er samlet i Nyborg, vil vi gerne bruge på dialog og øve-tid. Hvis du har spørgsmål – eller der er noget du gerne vil have uddybet fra ”foredraget”, så kan du stille dit spørgsmål til os i vores online spørgetimer. Sådan syntes vi, at vi bruger den fælles tid bedst.

Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med undervisningen. Men du skal selv sørge for transport til os i Nyborg, og du skal selv have frokost med – eller du kan købe det i Fakta, som er vores nærmeste nabo. Vi sørger for kaffe/te, vand og frugt på undervisningsdagene.

Nej, vores NLP Practitioner uddannelse målrettet unge lærer dig helt basale coachingværktøjer, som du kan gå ud og bruge efterfølgende. Har du allerede en coach uddannelse fra anden udbyder, så er du også velkommen. Vores fokus ligger på de værktøjer, som kan bruges i daglig kontakt med mennesker, samt vores store erfaring indenfor den pædagogiske verden/uddannelsessystemet.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, og det er et begreb, der omhandler personlig udvikling og forandring. Det beskriver, hvordan vores tanker og følelser hænger sammen, samt hvordan vi ved at øge vores bevidsthed kan skabe forandring.

NLP’en indeholder en række modeler/værktøjer, som du kan bruge i dit personlige udviklingsarbejde eller i arbejdet med andre.

Enneagrammet er et meget gammelt personlighedsværktøj, som i dag bruges til personlig udvikling og til personaleledelse i en lang række af forskellige virksomheder. Kort fortalt består enneagrammet af 9 personlighedstyper, som er forbundet på forskellig vis.

De 9 personlighedstyper beskrives typisk med deres nummer, men man bruger også at sætte beskrivende titler på typerne. På uddannelsen vil vi primært koncentrere os om typernes sociale stil, og hvordan den kommer til udtryk i deres adfærd.

Ja du kan fint passe din nuværende hverdag under uddannelsen og samtidig bruge/træne din nye viden i dit arbejde undervejs. Der er selvfølgelig de 12 kursusdage, hvor du skal til Nyborg (hvoraf de 4 er lørdage). Men alle øvrige dage er der intet, der forhindrer dig i at passe dit normale arbejde.

Nej, vi har ingen ansatte. Alle coaches, som er tilknyttet Pigepotentiale, er franchisetagere og selvstændige erhvervsdrivende, og Pigepotentiale er en del af deres forretning. Du kan – afhængig af din øvrige erfaring – måske blive tilknyttet Pigepotetiale som franchisetager.

Vi har deltagere på uddannelsen, som har en coachuddannelse i forvejen. Men hvis du har en nyere certificering, og har erfaring i at arbejde som coach, vil jeg anbefale dig, at kigge på vores Unge PRO uddannelse. Unge PRO er er særligt kursus i ungecoaching for dig, der allerede har en coach certificering.

Læs mere om vores Unge PRO uddannelse

Er du i tvivl om NLP Practitioner uddannelsen er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

Scroll til toppen