Trivsels Mentor - online kursus

Næste hold starter 1. maj 2023

Kurset er særlig rettet mod dig, der arbejder i den pædagogiske verden, og som ønsker at gøre en forskel for unges trivsel.
Uddannelsen består af 7 moduler, hvor du bliver klædt på til at tage trivselssamtaler med unge.

I forbindelse med undervisnings festivalen #Lærfest, kan du blive tilmeldt for kun 3.000,- kr. ex moms. Normalprisen er 4.500,- kr.
Du kan vælge at betale beløbet over 3 gange med et afdrag på 1.000,- kr ex moms. pr. måned over 3 måneder.

Vi deltager på Lærfest den 19. og 20. april 2023 og kører i den forbindelse en særlig messepris på 3.000,- kr. (+ moms)

Kan eventuelt opdeles i 3 rater á 1000,- kr. (+ moms)

Skaermbillede 2023 04 17 kl. 09.53.39

Kursets opbygning

Trivsels Mentor kurset er et 7 ugers onlineforløb, der afsluttes med en øvedag med fysisk fremmøde.

01.

7 moduler

Hver uge frigives et nyt modul, som du kan tilgå online og se, når det passer dig bedst. Hvert modul frigives mandag morgen kl. 9.00! 

02.

Skriftligt kompendium

Alle undervisningsmoduler understøttes med teori i det skriftlige kompendium, som du kan tilgå online. Kompendiet er lavet som en pdf fil, og dermed også velegnet til print.

03.

Ugentlig spørgetime

Læringen understøttes gennem en ugentlig spørgetime, hvor du har mulighed for at få uddybet ugens tema. Den ugentlige spørgetime afholdes torsdag kl. 19.00 via Zoom.

04.

Afsluttende øvedag

Uddannelsen afsluttes med en kursusdag i Nyborg, der afholdes lørdag den 17. juni 2023. Her har du mulighed for at træne de samtaleværktøjer, du har lært undervejs. 

 

Mere om indholdet:

Den psykologiske tryghed er altafgørende for vores trivsel.

På modul 1 lærer du, hvad der skal til for at mennesker trives. Og du lærer, hvordan du spotter, om den unge grundlæggende er tryg i sin hverdag – og hvor der skal sættes ind, såfremt det ikke er tilfældet.

Relationer

På modul 2 arbejder vi med relationer. Du lærer, hvorfor relationen er altafgørende for arbejdet med unge, samt hvordan du hurtigt får skabt en god relation med de unge, du afholder samtaler med.

Identitet – Enneagrammet

Vi er alle forskellige, og i den forbindelse kan det være gavnligt at kende lidt mere til de forskellige personlighedstyper. I SKOLECOACH arbejder vi med type værktøjet Enneagrammet, og på modul 3 for du en introduktion til dette. Det giver dig en større forståelse for vores forskellighed, og hvordan du – ved at være nysgerrig på den unges motivation – kan hjælpe dem endnu mere i deres personlige udvikling.

Personlige værdier

På modul 4 handler det om værdier. Du bliver klogere på dine personlige værdier, og du får værktøjer til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

Det at arbejde med styrker udspringer af den positive psykologi. På modul 5 lærer du, hvordan du kan hjælpe unge til en øget bevidsthed om deres personlige styrker, og på hvilken måde det kan understøtte deres personlige udvikling og trivsel.

At have tilstrækkelig med energi til at klare hverdagen er afgørende for vores fysiske og mentale trivsel.

På modulet arbejder vi med hvordan du kan hjælpe de unge med at fastholde motivation og have energi til dagens gøremål.

Hvordan får du skabt trivsel lige der, hvor du er lige nu?

På modulet 7 lærer du, hvordan du kan hjælpe den unge til en hverdag med mere trivsel. Du får samtidig værktøjer, der kan hjælpe den unge til at få lagt en plan for årene, der kommer.

Kurset er for dig...

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Kurset består af i alt 7 undervisningsmoduler,  som du kan se, når det passer dig bedst. Modulerne frigives mandag kl. 9.00 og følges op af en ugentlig spørgetime. Spørgetimen afholdes hver torsdag kl. 19.00 via Zoom.

Kurset strækker sig over 7 uger, og det afsluttes med en fysisk fællesdag i Nyborg, lørdag den 17. juni 2023.

Kurset styrker din kommunikation og dit kendskab til unge. Hvordan du bruger det fremover, er helt op til dig. Men flere af de tilmeldte har jobs, hvor de afholder trivselssamtaler med børn og unge f.eks. på (efter)skoler og institutioner.

Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med kurset. Men du skal selv sørge for transport til den afsluttende øvedag i Nyborg.

Nej, men uddannelsen tager udgangspunkt i, at du har din daglige gang på en arbejdsplads, hvor du afholder trivselssamtaler med børn eller unge.

Har du et ønske om at starte op som selvstændig ungecoach, er vores Unge Coachuddannelse mere velegnet.

Ja, du kan fint passe din nuværende hverdag og samtidig bruge/træne din nye viden i dit arbejde undervejs. Der er selvfølgelig den ene dag, hvor du skal til Nyborg. Men alle de øvrige dage er der intet, der forhindrer dig i at passe dit normale arbejde.

Den afsluttende øvedag i Nyborg lørdag den 17. juni 2023 er med, fordi den giver dig en mulighed for at træne de øvelser, som du lærer på uddannelsen.

Det har stor værdi for din læring, at du prøver øvelserne på egen krop. Samtidig har det stor værdi med en dag, hvor du møder “kolleger” fra hele landet, som også er optaget af børn og unges mentale trivsel.

I tvivl om uddannelsen er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

Scroll to Top