Velkommen til gruppen

 

Vi ønsker at gruppen her skal være et aktivt, levende og inspirerende fællesskab. For at blive ved med det, kræver det, at vi allesammen er med. Du behøver selvfølgelig ikke poste en masse, men send gerne en emoji afsted – det kan gøre en stor forskel for afsenderen.

 

Ingen privatbeskeder til andre medlemmer.

 

Du må ikke skrive privatbeskeder til de andre medlemmer i gruppen. Alle har ret til at gå ind og ud af fællesskabet her som de vil, uden at få private beskeder efterfølgende. Respekter privatsfæren!

 

Gruppen er til for fælles inspiration. Kommentarer til opslag bedes derfor holdes I gruppen, og ikke sendes som private beskeder. 

Uanset hvor velment en privat besked kan være, så er det ikke altid, den er ønsket af modtageren. Og den kan komme på et højest ubelejliget tidspunkt. Holdes beskeder derimod i gruppen, så kommer de alle til gavn, og man kan læse dem, når man har tid og lyst. Husk at I er her af professionelle årsager, og man kan være en rigtig god netværkskontakt – uden at man behøver at blive private venner.

 

Er I nogle, der aftaler at skrive sammen – f.eks. til et medlemsmøde, så er I naturligvis velkommen til dette.

 

Ingen opslag om praktiske problemer eller utilfredsheder.

 

Er der noget du er utilfreds med, så skriv en mail til kontakt@skolecoach.dk

Er der noget der ikke virker, eller du har mistet din adgangskode til Simplero, så send en mail til kontakt@skolecoach.dk

 

Vi ønsker at holde vores fælles gruppe så fri for individuelle problemer som muligt, da vi ved, hvor træls det er at få notifikationer om noget, der burde have været sendt som mail.

 

Ingen privatbeskeder til Bente (men du er altid velkommen til at kontakte mig via mail på kontakt@skolecoach.dk)

 

For yderligere information eller spørgsmål, skriv til kontakt@skolecoach.dk

 

Scroll to Top