Bliv uddannet NLP Unge Practitioner

Næste hold starter 10. marts 2022

En uddannelse med fokus på kommunikation og relation til dig der arbejder i den pædagogiske verden.
Uddannelsen som NLP Unge Practitioner målrettet unge består af en række mødedage med fysisk fremmøde i Nyborg samt online opfølgning.

Uddannelsen koster 19.997,- kr. som kan opdeles i 8 rater á 2.500,- kr.

Hør om uddannelsen i videoen herunder:

 

Afspil video
Kan du ikke se videoen? Klik her for at acceptere ALLE cookies, så kommer den frem >> accepter -cookies
Uddannelsen til NLP Unge Practitioner består af følgende moduler:
01.

Introduktion til NLP i relations sammenhæng

Få værktøjer, som lærer dig, hvordan du kan møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde. Du bliver introduceret til NLP’en, og bliver bedre til at stille åbne spørgsmål

02.

Introduktion til repræsentationssystemer

Her ser vi på vores individuelle repræsentationssystemer, og hvordan vi kan opnå en endnu bedre relation ved et bevidst sprogbrug.

03.

Bedre coaching via bevidst sprogbrug

Her arbejder vi videre med  hvordan du kan åbne for nye muligheder for den du coacher via dit sprogvalg. Og vi følger op på hvordan du planlægger og forbereder dig til en coaching session og hvordan du runder af.

04.

Lær den unge at se egne værdier

I dette modul handler det om værdier og metaforer. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

05.

Online spørgetime og øveaften

Imellem alle moduler har  vi en online spørgetime, hvor vi tager udgangspunkt i det aktuelle emne, du netop har været igennem. Spørgetimen foregår via zoom, så alle har mulighed for at deltage

Uddannelsen koster 19.997,- kr. som kan opdeles i 8 rater á 2.500,- kr.

 

Hvorfor tage en uddannelse hos os?

01.

Lær, hvordan du skaber tillidsfulde samtaler

Få værktøjer til at skabe tillid og mød den unge på hans/hendes præmisser, så du er bedre rustet til alle typer ungesamtaler og coaching generelt

02.

Uddannelse med mulighed for overbygning

Som certificeret NLP Unge Practitioner kan du senere tage vores overbygning og blive certificeret NLP Master, eller kurset unge PRO, som henvender sig til uddannede coaches med fokus på unge coaching

03.

Her går teori og praksis hånd i hånd

Uddannelsen er en kombination mellem teori og praksis. Du vil undervejs få øvet teorierne i praksis, så du er godt rustet til at bruge værktøjerne i din hverdag – og alle eksempler tager udgangspunkt i vores daglige arbejde som ungecoaches

Mere om de enkelte moduler:

Modul 1 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 10. – 11. – 12. marts 2022

Her får du en introduktion til NLP og hvordan vi ser det brugt til opbygning af gode relationer.

Du bliver introduceret til NLP’ens baggrund og historie og NLP modellen: “Modellen af Verden”. Du får nogle værktøjer med hjem til hvordan du kan begynde at møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde og du vil blive introduceret til vores coachingmodel.

Modul 2 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 7. – 8. – 9. april 2022

Her bliver du præsenteret for  vores individuelle repræsentationssystemer, og du bliver klogere på dine egne værdier, samt får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier. På modul 2 vil du også møde Trivselshjulet, som er et ofte brugt coaching værktøj i mødet med unge.

Efter modul 2 kan du begynde at øve coaching på frivillige øve “kaniner”.

Modul 3 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 19. – 20. – 21. maj 2022

Her handler det om, hvordan du bruger sproget, og hvordan du kan åbne for nye muligheder for den du coacher via dit sprogvalg.

Vi følger op på hvordan du planlægger og forbereder dig til en coaching session og hvordan du runder af, og får planlagt en ny aftale.

Efter modul 3 anbefaler vi at du begynder at tage unge ind som frivillige øve “kaniner”.

Modul 4 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 16. – 17. – 18. juni 2022

På uddannelsens sidste modul handler det om gamle overbevisninger,  metaforer og tidslinje arbejde. 

Det er også på det sidste modul, at du bliver certificeret NLP Unge Practitioner. 

Certificeringen består af en skriftlig test og fremvisning af en coaching session.

Det er frivilligt om du vil certificeres, eller om du ønsker et kursusbevis.

Ungecoach Uddannelse Paa Fyn

Hvorfor en uddannelse som NLP Unge Practitioner?

Vil du være bedre til at takle de udfordringer du står i, i mødet med de unge? Når du er certificeret NLP Unge Practitioner har du:

Undervisere på uddannelsen

Kenneth Thulesen

Kenneth Thulesen

Underviser og stress coach

Kenneth er uddannet NLP Master Practitioner hos NLP huset i Valby.

Kenneth har en baggrund som fængselsbetjent og brandmand på Thule Air Base. Han er i dag selvstændig stress coach i virksomheden Kenneththulesen.dk

Lotte Brix Bjørnskov Underviser Hos Skolecoach

Lotte Brix Bjørnskov

Underviser og Pigepotentiale Coach i Horsens.

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Master Coach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stress Coach samt Enneagram Practitioner. Hun har været tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som censor og underviser fra 2011-2019.

Bente Brandstrup

Bente Brandstrup

Indehaver, underviser og Pigepotentiale Coach i Nyborg

Bente er uddannet NLP- og Enneagram Master Practitioner samt NLP – og Enneagram Trainer hos NLP huset i Valby. 

Bente har en baggrund som lærer og uddannelsesvejleder og hun har +20 års erfaring i arbejdet med unge.

Modtag vores nyhedsbrev, og få mere information om coachuddannelsen

Det er uforpligtende, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Uddannelsen består af i alt 12 undervisningsdage, hvor vi mødes i Nyborg fra 9.00 -16.30. Hertil kommer tre fælles spørgetimer online samt 10 øve aftener á cirka 3 timers varighed til hjemmeopgaver. Uddannelsen strækker sig over 4 måneder, og du vil blive opfordret til at træne det, som du lærer på undervisningsdagene derhjemme inden næste undervisningsdag.

Uddannelsen styrker din kommunikation og dit kendskab til unge. Hvordan du bruger det fremover er helt op til dig. Men flere af de tilmeldte har jobs, hvor de arbejder med børn og unge f.eks på skoler og institutioner.

Der er en mindre del af undervisningen, som har karakter af foredrag, hvor vi fortæller, og du skal sidde og lytte. Den del har vi valgt at klare online. Det betyder, at du kan se det derhjemme, når det passer dig bedst. Tiden, hvor vi er samlet i Nyborg, vil vi gerne bruge på dialog og øve-tid. Hvis du har spørgsmål – eller der er noget du gerne vil have uddybet fra ”foredraget”, så kan du stille dit spørgsmål til os i vores online spørgetimer. Sådan syntes vi, at vi bruger den fælles tid bedst.

Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med undervisningen. Men du skal selv sørge for transport til os i Nyborg, og du skal selv have frokost med – eller du kan købe det i Fakta, som er vores nærmeste nabo. Vi sørger for kaffe/te, vand og frugt på undervisningsdagene.

Nej, vores NLP Unge Practitioner uddannelse målrettet unge lærer dig helt basale coaching værktøjer, som du kan gå ud og bruge efterfølgende. Har du allerede en coach uddannelse fra anden udbyder, så er du også velkommen. Vores fokus ligger på de værktøjer, som kan bruges i daglig kontakt med mennesker, samt vores store erfaring indenfor den pædagogiske verden/uddannelsessystemet.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, og det er et begreb, der omhandler personlig udvikling og forandring. Det beskriver, hvordan vores tanker og følelser hænger sammen, samt hvordan vi ved at øge vores bevidsthed kan skabe forandring.

NLP’en indeholder en række modeler/værktøjer, som du kan bruge i dit personlige udviklingsarbejde eller i arbejdet med andre.

Ja du kan fint passe din nuværende hverdag under uddannelsen og samtidig bruge/træne din nye viden i dit arbejde undervejs. Der er selvfølgelig de 12 kursusdage, hvor du skal til Nyborg (hvoraf de 4 er lørdage). Men alle øvrige dage er der intet, der forhindrer dig i at passe dit normale arbejde.

Nej, vi har ingen ansatte. Alle coaches, som er tilknyttet Pigepotentiale, er franchisetagere og selvstændige erhvervsdrivende, og Pigepotentiale er en del af deres forretning. Du kan – afhængig af din øvrige erfaring – måske blive tilknyttet Pigepotetiale som franchisetager.

Vi har deltagere på uddannelsen, som har en coachuddannelse i forvejen. Men hvis du har en nyere certificering, og har erfaring i at arbejde som coach, vil jeg anbefale dig, at kigge på vores Unge PRO uddannelse. Unge PRO er er særligt kursus i ungecoaching for dig, der allerede har en coach certificering.

Læs mere om vores Unge PRO uddannelse

Underviserne er Kenneth Thulesen og Bente Brandstrup. Kenneth Thulesen er NLP Master Practitioner fra NLP huset og arbejder til daglig som stress coach. Bente Brandstrup er NLP Master Practitioner og NLP Træner fra NLP huset, og hun har +20 års erfaring i afholdelse af ungesamtaler, og hun har endvidere en stor indsigt i skoleverdenen qua en fortid som lærer/efterskolelærer, uddannelsesvejleder/konsulent og konstitueret efterskoleforstander. Bente Brandstrup er uddannelsesansvarlig for uddannelsen.

Vi kører med små hold med max 10 deltagere. Det gør vi, fordi vi ønsker at alle får det optimale ud af undervisningen, og fordi vi gerne vil kunne nå at opbygge en relation til alle deltagere.

I skolecoach følger vi de til enhver tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Så skulle vi blive lukket ned igen her i vinteren 2022 eller foråret 2022, så vil undervisningen blive omlagt til Zoom.

Vi har under Corona gennemført 3 uddannelseshold online med undervisning på Zoom, så vi har stor erfaring i dette, og vores kursister har været tilfredse med vores måde at tilrettelægge dagene på – så skulle det ske, så er vi klar til at gøre det igen.

Men vi håber ikke, at det bliver nødvendigt.

Du kan være helt rolig

I Skolecoach er vi vant til at håndtere et Danmark ramt af restriktioner, og vi har nedsat deltagerantallet, så der er mulighed for at holde afstand i lokalet.

Det gælder også forårets hold, hvor vi har sat deltagerantallet ned med 30 %.

Er du i tvivl om NLP Unge Practitioner uddannelsen er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

NLPF CERTIFICERET 2021

Vi er godkendt af NLP Foreningen, som udbyder af NLP uddannelser. 

Som godkendt NLP skole får du en garanti for at vores uddannelse lever op til gældende dansk standard, og du vil efter din certificering modtage et uddannelsesbevis med et særskilt badge, som verifikation af NLP Foreningens certificering.

 

Du kan læse mere om NLP foreningens standarder her:

http://www.nlp-foreningen.dk/nlp-foreningen-i-danmark/

Scroll til toppen