Bliv uddannet NLP Practitioner

Forår 2023 starter 23. februar

En uddannelse med fokus på kommunikation og relation til dig der arbejder i den pædagogiske verden.
Uddannelsen som NLP Practitioner målrettet unge består af en række mødedage med fysisk fremmøde i Nyborg samt online opfølgning.

Uddannelsen koster 23.995,- kr. som kan opdeles i 8 rater á 2.550,- kr.

Hør om uddannelsen i videoen herunder:

 

Afspil video
Kan du ikke se videoen? Klik her for at acceptere ALLE cookies, så kommer den frem >> accepter -cookies
Uddannelsen til NLP Practitioner målrettet unge består af følgende moduler:
01.

Introduktion til NLP i relationssammenhæng

Få værktøjer som lærer dig, hvordan du kan møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde. Du bliver introduceret til NLP’en og bliver bedre til at stille åbne spørgsmål.

02.

Introduktion til repræsentationssystem

Her ser vi på vores individuelle repræsentationssystemer, og hvordan vi kan opnå en endnu bedre relation ved et bevidst sprogbrug.

03.

Bedre coaching via bevidst sprogbrug

Her arbejder vi videre med, hvordan du via dit sprogvalg kan åbne for nye muligheder, for den du coacher. Og vi følger op på, hvordan du planlægger og forbereder dig til en coaching session, og hvordan du runder af.

04.

Lær den unge at se egne værdier

I dette modul handler det om værdier og metaforer. Du bliver klogere på dine egne værdier, og du får værktøjet til at hjælpe andre til at opdage deres værdier.

05.

Online spørgetime og øveaften

Imellem alle moduler har  vi en online spørgetime, hvor vi tager udgangspunkt i det aktuelle emne, du netop har været igennem. Spørgetimen foregår via Zoom, så alle har mulighed for at deltage.

Hvorfor tage en uddannelse hos os?

01.

Lær, hvordan du skaber tillidsfulde samtaler

Få værktøjer til at skabe tillid, og mød den unge på hendes eller hans præmisser, så du er bedre rustet til alle typer ungesamtaler og coaching generelt.

02.

Uddannelse med mulighed for overbygning

Som certificeret NLP Practitioner kan du senere tage vores overbygning og blive certificeret NLP Master. 

 

03.

Her går teorien og praksis hånd i hånd

Uddannelsen er en kombination mellem teori og praksis. Du vil undervejs få øvet teorierne i praksis, så du er godt rustet til at bruge værktøjerne i din hverdag. Alle eksempler tager udgangspunkt i vores daglige arbejde som ungecoaches.

Mere om de enkelte moduler:

Modul 1 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 23. – 24. – 25. februar 2023

Her får du en introduktion til NLP, og hvordan vi ser det brugt til opbygning af gode relationer.

Du bliver introduceret til NLP’ens baggrund og historie og NLP modellen: “Modellen af Verden”. Du får nogle værktøjer med hjem til, hvordan du kan begynde at møde dine relationer på en mere åben og imødekommende måde, og du vil blive introduceret til vores coachingmodel9

Modul 2 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 9. – 10. – 11. marts 2023

Her bliver du præsenteret for vores individuelle repræsentationssystemer, og du bliver klogere på dine egne værdier, samt får værktøjer til at hjælpe andre til at opdage deres værdier. På modul 2 vil du også møde Trivselshjulet, som er et ofte brugt coaching værktøj i mødet med unge.

Efter modul 2 kan du begynde at øve coaching på frivillige “forsøgskaniner”.

Modul 3 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 20. – 21. – 22. april 2023

Her handler det om, hvordan du bruger sproget, og hvordan du kan åbne for nye muligheder for den, du coacher via dit sprogvalg.

Vi følger op på, hvordan du planlægger og forbereder dig til en coaching session, og hvordan du runder af, og får planlagt en ny aftale.

Efter modul 3 anbefaler vi, at du begynder at tage unge ind som frivillige “øvekaniner”.

Modul 4 består af 3 dage med fremmøde i Nyborg: 8. – 9. – 10. juni 2023

På uddannelsens sidste modul handler det om gamle overbevisninger,  metaforer og tidslinje arbejde. 

Det er også på det sidste modul, at du bliver certificeret NLP Practitioner målrettet unge. 

Certificeringen består af en skriftlig test og fremvisning af en coaching session.

Det er frivilligt om du vil certificeres, eller om du ønsker at få et kursusbevis.

Vinter/ forår 2023

Moduloversigt:

Modul 1:  23. – 24. – 25. februar 2023   Modul 2: 9. – 10. – 11. marts 2023   Modul 3: 20. – 21. – 22. april 2023   Modul 4: 8. – 9. – 10. juni 2023

Ungecoach Uddannelse Paa Fyn

Hvorfor en uddannelse som NLP Practitioner?

Vil du være bedre til at takle de udfordringer du står i, i mødet med de unge? Når du er certificeret NLP Practitioner har du:

Undervisere på uddannelsen

Kenneth Thulesen

Kenneth Thulesen

Underviser og stress coach

Kenneth er uddannet NLP Master Practitioner hos NLP huset i Valby.

Kenneth har en baggrund som fængselsbetjent og brandmand på Thule Air Base. Han er i dag selvstændig stress coach i virksomheden Kenneththulesen.dk

Lotte Brix Bjørnskov Underviser Hos Skolecoach

Lotte Brix Bjørnskov

Underviser og Coach i Horsens

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Master Coach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stress Coach samt Enneagram Practitioner. Hun har været tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som censor og underviser fra 2011-2019.

Bente Brandstrup

Bente Brandstrup

Indehaver og grundlægger af SKOLECOACH og Ungepotentiale

Bente er uddannet NLP- og Enneagram Master Practitioner samt NLP – og Enneagram Trainer hos NLP huset i Valby. 

Bente har en baggrund som lærer og uddannelsesvejleder og hun har +20 års erfaring i arbejdet med unge.

Tidligere kursister siger:

Alle der arbejder med mennesker til dagligt burde tage uddannelsen. Kommunikationsredskaberne som jeg har lært på uddannelsen bruger jeg ikke kun i mit coachende virke, men også privat. Det er fantastisk, hvordan et ændret perspektiv på kommunikation kan ændre resultatet med vejledende samtaler generelt.
Udtalelse Fra Kursister
Kamille Elene
Kursist
Uddannelsen supplerer min læreruddannelse. Jeg har fået større indsigt i, hvordan man snakker med unge mennesker, så den unge får mest ud af samtalen. Jeg bruger dele af uddannelsen i mit arbejde som lærer, og det giver et rigtig godt arbejdsmiljø i klassen. Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre undervisere, da man får nogle redskaber, som ikke findes i selve læreruddannelsen.
Udtalelse Fra Kursister
Lene Holstebro
Folkeskolelærer
Den har givet mig mange konkrete værktøjer at trække på, når jeg møder de unge. Uddannelsen er bygget op af en god blanding af teoretisk gennemgang af stoffet og praktiske øvelser. Desuden fik jeg et grundigt materiale med hjem om alle gennemgåede emner. Underviserne er varme, åbne og engagerede med interesse og forståelse for kursisternes individuelle læringsstile.
Udtalelse Fra Kursister
Sara Kwella
Tidl. gymnasielærer (nu selvst. coach)

Modtag vores nyhedsbrev og få mere information om coachuddannelsen

Det er uforpligtende, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Uddannelsen består af i alt 12 undervisningsdage, hvor vi mødes i Nyborg fra 9.00 -16.30. Hertil kommer tre fælles spørgetimer online samt 10 øve aftener á cirka 3 timers varighed til hjemmeopgaver. Uddannelsen strækker sig over 4 måneder, og du vil blive opfordret til at træne det, som du lærer på undervisningsdagene derhjemme inden næste undervisningsdag.

Uddannelsen styrker din kommunikation og dit kendskab til unge. Hvordan du bruger det fremover er helt op til dig. Men flere af de tilmeldte har jobs, hvor de arbejder med børn og unge f.eks på skoler og institutioner.

Ja – mellem alle moduler er der en spørgetime, som afholdes online via Zoom.

I spørgetimen har du mulighed for at få svar på de spørgsmål der eventuelt måtte opstå mellem modulerne.

Spørgetimen afholdes typisk kl. 19-20.

Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med undervisningen. Men du skal selv sørge for transport til os i Nyborg, og du skal selv have frokost med – eller du kan købe det i Coop 365, som er vores nærmeste nabo. Vi sørger for kaffe/te, vand og frugt på undervisningsdagene.

Nej, vores NLP Practitioner uddannelse målrettet unge lærer dig helt basale coaching værktøjer, som du kan gå ud og bruge efterfølgende. Har du allerede en coachuddannelse fra anden udbyder, så er du også velkommen. Vores fokus ligger på de værktøjer, som kan bruges i daglig kontakt med mennesker, samt vores store erfaring indenfor den pædagogiske verden/uddannelsessystemet.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, og det er et begreb, der omhandler personlig udvikling og forandring. Det beskriver, hvordan vores tanker og følelser hænger sammen, samt hvordan vi ved at øge vores bevidsthed kan skabe forandring.

NLP’en indeholder en række modeler/værktøjer, som du kan bruge i dit personlige udviklingsarbejde eller i arbejdet med andre.

Ja du kan fint passe din nuværende hverdag under uddannelsen og samtidig bruge/træne din nye viden i dit arbejde undervejs. Der er selvfølgelig de 12 kursusdage, hvor du skal til Nyborg (hvoraf de 4 er lørdage). Men alle øvrige dage er der intet, der forhindrer dig i at passe dit normale arbejde.

Nej, vi har ingen ansatte. Alle coaches, som er tilknyttet Ungepotentiale er selvstændige erhvervsdrivende. Ungepotentiale er et netværk for coaches og terapeuter med et fælles fokus på unges mentale trivsel. Du er velkommen til at tage en snak med Bente Brandstrup, hvis du vil vide mere om netværket.

Underviserne er Kenneth Thulesen, Lotte Brix Bjørnskov og Bente Brandstrup. Kenneth Thulesen er NLP Master Practitioner fra NLP huset og arbejder til daglig som stresscoach.

Lotte Brix Bjørnskov er life- og businesscoach, stresscoach og Enneagram practitioner og arbejder til daglig som coach i Pigepotentiale samt underviser proceskonsulenter hos Dansk Industri. 

Bente Brandstrup er NLP Master Practitioner og NLP Træner fra NLP huset, og hun har +20 års erfaring i afholdelse af ungesamtaler, og hun har endvidere en stor indsigt i skoleverdenen qua en fortid som lærer/efterskolelærer, uddannelsesvejleder/konsulent og konstitueret efterskoleforstander. Bente Brandstrup er uddannelsesansvarlig for uddannelsen.

Vi kører med små hold med max 10 deltagere. Det gør vi, fordi vi ønsker at alle får det optimale ud af undervisningen, og fordi vi gerne vil kunne nå at opbygge en relation til alle deltagere.

I skolecoach følger vi de til enhver tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Så skulle vi blive lukket ned igen her i vinteren 2022 eller foråret 2023, så vil undervisningen blive omlagt til Zoom.

Vi har under Corona gennemført 3 uddannelseshold online med undervisning på Zoom, så vi har stor erfaring i dette, og vores kursister har været tilfredse med vores måde at tilrettelægge dagene på – så skulle det ske, så er vi klar til at gøre det igen.

Men vi håber ikke, at det bliver nødvendigt.

Bente Brandstrup

Når du arbejder bevidst med din kommunikation, kan du opnå bedre relationer til de mange mennesker, som du møder i dit liv.

Bente Brandstrup

Indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale

Er du i tvivl om NLP Practitioner uddannelsen er noget for dig?

Kontakt os for en uforpligtende og afklarende snak

NLPF CERTIFICERING 2022

Vi er godkendt af NLP Foreningen, som udbyder af NLP uddannelser. 

Som godkendt NLP skole får du en garanti for at vores uddannelse lever op til gældende dansk standard, og du vil efter din certificering modtage et uddannelsesbevis med et særskilt badge, som verifikation af NLP Foreningens certificering.

 

Du kan læse mere om NLP foreningens standarder her:

http://www.nlp-foreningen.dk/nlp-foreningen-i-danmark/

Scroll til toppen