LÆRERKLUBBEN

En medlemsklub for dig, der går op i arbejdstrivsel, personlig udvikling og faglig inspiration.

Intropris pr. måned: 49,- kr.
Intropris pr. år:  397,- kr.

Du beholder naturligvis din lave intropris, lige så længe du er medlem af Lærerklubben! Der er ingen binding på dit medlemskab!

Lærerklubben

I klubben hjælper vi dig med alt det, der ligger ud over fagene. Jeg lærer dig alle de tips og tricks fra den coachende værktøjskasse, som jeg selv ville ønske, at jeg havde lært på seminariet.

Det kan for eksempel være, hvordan du:

  • Øger din arbejdsglæde
  • Opnår bedre relationer med alle elever
  • Møder velforberedt op til alle forældremøder
  • Håndterer de vanskelige samtaler
  • Opnår personlig integritet
  • Skaber gode relationer til kolleger, ledelse og øvrige samarbejdspartnere

Intropris: 49,- kr. pr. måned 

Få Trivselsmodellen til nye lærere og bliv bedre rustet til samarbejdet med elever, kollegaer og forældre

Få vores trivselsmodel, som består af 7 punkter. Alle punkter har stor indflydelse på såvel din egen trivsel, som din relation til elever og kollegaer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du i første omgang vil modtage 4 mails med yderligere  information om Lærerklubben.

Herefter vil du lejlighedsvis modtage nyhedsmail med gode tilbud og råd om trivsel i jobbet som lærer.

Du kan naturligvis afmelde dig til enhver tid.

Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Lærerklubben er noget for dig, kan du ringe og få en uforpligtende snak og afklaring på, om klubben er noget for dig. Bente Brandstrup, indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale står klar til at hjælpe dig.

Et medlemskab i Lærerklubben giver dig adgang til praktiske og håndgribelige værktøjer, som du kan bruge til at stå stærkt såvel i klassen, som i mødet med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dit medlemskab giver dig adgang til følgende:

  • Månedens tema
  • Et månedligt medlemsmøde
  • Lukket Facebook gruppe

Intropris: 49,- kr. pr. måned 

eller 397,- kr. for 12 måneder

Som medlem af Lærerklubben får du:

01.

Månedens tema - om alt det, du også skal kunne

Som lærer forventes du også at kunne håndtere relationsarbejde, forældresamarbejde, børn i sorg, mobning, seksualundervisning og sidst men ikke mindst din egen tvivl om, hvorvidt du gør det “godt nok”. 

Det er alt sammen emner, vi kommer omkring i vores måneds temaer.

02.

Medlems møde - mulighed for at tale med andre

Cirka 14 dage efter månedens oplæg afholder vi et uformelt medlemsmøde. Mødet tager udgangspunkt i månedens tema. Det er her, at du har mulighed for at tale med de andre medlemmer om, hvordan de håndterer månedens tema i dagligdagen – samt de øvrige udfordringer, der kan være i rollen som lærer.

03.

Facebook gruppe Her vender vi stort og småt

Facebook gruppen er dit frirum.

Det er “Lærerværelset”, hvor du må spørge om stort og småt. Ingen spørgsmål er for små, og ofte sidder der en, der tidligere har stået i et lignende dilemma, som har fundet svaret.

Tonen er uformel og “overlæreren” – Bente Brandstrup – sørger for, at alle bliver behandlet ordentligt.

Månedstema og medlemsmøde

Månedens tema udkommer den første mandag i hver måned. Det er et oplæg afholdt af Bente Brandstrup – og lejlighedsvis af en gæsteoplægsholder.

Der er mange opgaver som lærer, og der vil være nye opgaver hele året. Vores månedlige tema omhandler et emne, der har relevans for de – ikke faglige – funktioner, du forventes at kunne varetage som lærer. Temaet afholdes live via Zoom. Du har mulighed for at stille spørgsmål (eventuelt anonymt) undervejs, og oplægget optages, så du kan se det senere, hvis du er forhindret i at deltage direkte.

Temaet følges op med et medlemsmøde, som afholdes den tredje mandag i måneden. Her står Bente Brandstrup til rådighed med yderligere tips og tricks til månedens tema. Det er også her, at du har mulighed for at høre, hvordan de øvrige medlemmer tackler hverdagens udfordringer.

Denne del optages ikke, da vi her skal have mulighed for at tale frit.

Der er også tilknyttet en lukket Facebook gruppe til medlemsklubben. Her har du mulighed for at vende dagligdagens udfordringer med klubbens øvrige medlemmer.

Bente Brandstrup

Uanset hvem jeg arbejder med, så er jeg optaget af trivsel - og hvornår individet trives er individuelt. Min opgave er derfor at hjælpe dig til at finde det, du trives med.

Bente Brandstrup

Indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale

Hvem hvad hvor?

Bente Brandstrup er vært i Lærerklubben. Hun vil også være den primære oplægsholder. Men der vil også blive inviteret gæster ind, som vil holde oplæg om specifikke emner.

Til at starte med er det planlagt, at vi skal omkring følgende emner:

Relationer, Sorg, Stress, Brain Breaks, Mobning, Krop og Seksualitet, Forældresamarbejde, Positiv Psykologi og sidst men ikke mindst, Lærertrivsel.

Undervejs vil temaerne blive planlagt ud fra medlemmernes behov og ønsker.

Månedens tema udkommer altid den første mandag i måneden.

Det vil veksle mellem live sessioner, som du kan deltage i via Zoom og optagede indlæg, som du kan se, når det passer dig.

Alle månedens temaer optages, og kan efterfølgende ses på medlems platformen inde i Simplero, der er det medlemssystem, som benyttes i Lærerklubben.

Live oplæg vil blive afholdt den første mandag i måneden fra kl. 19.00 til kl. 20.00.

Månedens tema er et oplæg, som enten kan ses live via Zoom eller senere inde på medlemsplatformen i Simplero. Månedens tema optages altid, så det er tilgængelig lige så længe, du er medlem af Lærerklubben.

Medlemsmødet er et online møde, der afholdes via Zoom. Her vil der være en kort opfølgning på månedens tema. Efterfølgende vil der være afsat tid til sparring medlemmerne imellem.

Medlemsmøderne optages ikke!

Et medlemsmøde er et fortroligt rum, hvor der er tid til at tale om det, der trænger sig på i hverdagen.

Hvor meget tid, du bruger på Lærerklubben, er helt op til dig selv.

Månedens tema udkommer altid den første mandag i måneden. Her kan du deltage live – eller du kan se optagelsen senere.

Medlemsmødet afholdes den tredje mandag i måneden. Medlemsmøderne optages ikke, så her vil jeg anbefale, at du afsætter tid til at deltage direkte.

Alle live møder afholdes via Zoom fra kl. 19.00 til kl. 20.00.

Facebook gruppen er stedet, hvor vi taler om stort og småt. Det er her, du kan spørge de andre i netværket, om de har en god ide til et emne, du mangler inspiration til. Eller hvad de gjorde, da de havde en elev, hvis forældre skulle skilles.

Det er også i Facebook gruppen, du har de gode kollegaer, som altid har tid til at lytte til dagens oplevelser.

I Facebook gruppen er alle i samme situation. Så alle spørgsmål er velkomne. Også dem, du ikke har lyst til at stille på din arbejdsplads – måske fordi du tænker, at “det har alle de andre styr på”.

Scroll til toppen