En medlemsklub for dig der er ny i jobbet

Lærerklubben

Et fællesskab med andre, der ligesom dig skal ud og stå alene i jobbet som ny lærer.  

I klubben taler vi om alt det, der ligger ud over fagene. Du får igennem året en række værktøjer, du kan bruge til din egen personlige udvikling i klassen og i mødet med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Der er mange nye opgaver som ny lærer. Og du vil være ny, indtil du har været igennem dit første skoleår.

Intropris: 119,- kroner pr månedÅrsabonnement 998,- kroner

Kom med i Lærerklubben

En medlemsklub for dig der er ny i lærerjobbet

Et medlemskab i Lærerklubben giver dig adgang til praktiske og håndgribelige værktøjer, som du kan bruge i dit virke som lærer.

Dit medlemsskab giver dig adgang til månedens tema, som er et oplæg afholdt af Bente Brandstrup – og lejlighedsvis af en gæsteoplægsholder. Temaet omhandler et emne, der har relevans for de – ikke faglige – funktioner du forventes at kunne varetage som lærer. Temaet afholdes live via Zoom. Du har mulighed for at stille spørgsmål (evt anonymt) undervejs, og oplægget optages, så du kan se det senere, hvis du er forhindret i at deltage.

Temaet følges op ca 14 dage senere, hvor vi igen mødes på Zoom, og du har mulighed for at få sparring i gennem samtaler med de øvrige medlemmer på det der fylder i hverdag – med udgangspunkt i månedens tema. Denne del optages ikke, da vi her skal have mulighed for at tale frit.

Der er også tilknyttet en lukket Facebook gruppe til medlemsklubben. Her har du mulighed for at vende dagligdagens udfordringer med klubbens øvrige medlemmer.

Der er ingen binding og du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab.

Hvis du er i tvivl om Lærerklubben er noget for dig, så kan du ringe og få en uforpligtende snak og afklaring på, om det er noget for dig. Bente Brandstrup, indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale står klar til at hjælpe dig.

Ring til Bente >>

22 91 96 97

Få Trivselsmodellen til nye lærere og bliv bedre rustet til samarbejdet med elever, kollegaer og forældre

Få vores trivselsmodel, som består af 7 punkter. Alle punkter har stor indflydelse på såvel din egen trivsel, som din relation til elever og kollegaer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor du i første omgang vil modtage 4 mail med yderligere  information om Lærerklubben.

Herefter vil du lejlighedsvis modtage nyhedsmail med gode tilbud og råd om trivsel i jobbet som lærer.

Du kan naturligvis afmelde dig til enhver tid.

Som medlem af Lærerklubben får du:

01.

Månedens tema. Om alt det du også skal kunne

Som lærer forventes du også at kunne håndtere relationsarbejde, forældresamarbejde, børn i sorg, mobning, seksualundervisning og sidst men ikke mindst din egen tvivl, om hvorvidt du gør det “godt nok”. 

Det er alt sammen emner, vi kommer omkring i vores måneds temaer.

02.

Medlems møde - mulighed for at tale med andre

Ca 14 dage efter månedens oplæg afholder vi et uformelt medlemsmøde. Mødet tager udgangspunkt i månedens tema, og det er her, at du har mulighed for at tale med andre om hvordan de håndtere månedens tema i dagligdagen – samt de øvrige udfordringer, der kan være i rollen som “ny i job”.

03.

Facebook gruppe Her vender vi stort og småt

Facebook gruppen er dit frirum.

Det er “Lærerværelset”, hvor du må spørge om stort og små – ingen spørgsmål er for små – og ofte sidder der en, der tidligere har stået i et lignende dilemma, som har fundet svaret.

Tonen er uformel og “overlæreren” – Bente Brandstrup – sørger for at alle bliver behandlet  ordentligt.

Mulighed for tilkøb

Af og til kan det være rart med en ekstra livline, som gennem coaching kan give dig sparring/supervision på de daglige udfordringer. 

Som medlem kan du til enhver tid tilkøbe individuel coaching. 

Det er individuelt, og har du brug for akut hjælp, så kan du altid få en tid indenfor 24 timer.

Individuel coaching koster 3.400 kroner for 5 x 45 minutter. (normalpris 4.000)

Bente Brandstrup 2

Uanset hvem jeg arbejder med, så er jeg optaget af trivsel - og hvornår individet trives er individuelt. Min opgave er derfor at hjælpe dig, til at finde det du trives med.

Bente Brandstrup

Indehaver af Skolecoach og Pigepotentiale

Hvem hvad hvor?

Bente Brandstrup er vært i Lærerklubben. Hun vil også være den primære oplægsholder, men der vil også blive inviteret gæster ind, som vil holde oplæg om specifikke emner.

Til en start er det planlagt at vi skal omkring følgende emner:

Relationer, Sorg, Stress, Brain Breaks, Mobning, Krop og seksualitet, Forældresamarbejde, Positiv psykologi og sidst men ikke mindst lærertrivsel.

Undervejs vil temaerne blive planlagt ud fra medlemmernes behov og ønsker.

 

Månedens tema udkommer altid den første mandag i måneden.

Det vil veksle mellem live sessioner som du kan deltage i via Zoom og optagede indlæg som du kan se, når det passer dig.

Alle månedens temaer optages og kan efterfølgende ses på medlems platformen i Simplero.

Live oplæg vil blive afholdt den første mandag i måneden kl. 19-20.

Månedens tema er et oplæg, som enten kan ses live via Zoom eller senere inde på medlems platformen i Simplero. Månedens tema optages altid, så det er tilgængelig lige så længe du er medlem af Lærerklubben.

Medlemsmødet er et online møde der afholdes via Zoom. Her vil der være en kort opfølgning på månedens tema, og efterfølgende vil der være afsat tid til sparring medlemmerne imellem.

Medlemsmøderne optages ikke!

Et medlemsmøde er et fortroligt rum, hvor der er tid til at tale om det, der trænger sig på i hverdagen.

 

Hvor meget tid du bruger er helt op til dig selv.

Månedens tema udkommer altid den første mandag i måneden. Her kan du deltage live – eller du kan se optagelsen senere.

Medlemsmødet afholdes den tredje mandag i måneden. Medlemsmøderne optages ikke, så her vil jeg anbefale, at du deltager.

Alle live møder afholdes via Zoom kl. 19-20.

Facebook gruppen er stedet hvor vi taler om stort og småt. Det er her, at du kan spørge de andre i netværket, om de har en god ide til et emne du mangler inspiration til. Eller hvad de gjorde, da de havde en elev hvis forældre skulle skilles.

Det er i Facebook gruppen du har de gode kollegaer, der altid har tid til at lytte til dagens oplevelser.

I Facebook gruppen er alle i samme situation, så alle spørgsmål er velkommen – også dem du ikke har lyst til at stille på din arbejdsplads – måse fordi du tænker, at det har “alle de andre styr på”.

 

Scroll til toppen