I SKOLECOACH har vi fokus på skoletrivsel, og dette fokus deler vi gerne med dig

 

Måske står du lige der, hvor du ønsker at gøre en ekstra indsats for dine elevers trivsel… Eller måske er det din egen personlige trivsel, der trænger til et lille løft?

Din trivsel er dit ansvar

Men vi hjælper dig gerne…

Du har formentlig oparbejdet en del erfaring, og har styr på pensum, klasseledelse, forældresamarbejde og hvad der ellers hører sig til af stort og småt i et travlt lærerliv.

Du kender også årets gang, og har været det igennem flere gange, så du ved, hvad der skal til, for at få hverdagen på skolen til at fungere.

Men måske kan du godt bruge noget ny inspiration udefra, og her kan SKOLECOACH byde ind – enten med individuel personlig coaching eller med efteruddannelse i form af vores NLP Practitioner uddannelse.

Få flere detaljer længere nede på denne side… 

Til dig der er en erfaren lærer

3

Kontakt os for en afklarende samtale. Samtalen kan foregå på telefon, via Zoom eller et personligt møde.

Savner du overblik og overskud?

Er du personligt udfordret af de mange opgaver, du møder i hverdagen, og du er begyndt at tvivle på, om du magter jobbet som lærer? Så er du ikke alene…

De fleste lærere har prøvet at have udfordringer i jobbet, hvor det kræver støtte at komme videre. Såvel som på det menneskelige som på det faglige plan kan du have brug for hjælp til at rejse dig igen og ryste usikkerheden af dig. Derfor tilbyder SKOLECOACH individuel coaching målrettet mere erfarne lærere.

Coachingforløbet er et tilbud om professionel coaching til dig som erfaren lærer. Forløbet er målrettet mod, at du får genfundet arbejdsglæden – og samtidig får troen tilbage på, at du er i stand til at løfte dine opgaver. 

Det kan vi hjælpe dig med gennem vores individuelle coaching forløb, så du kan genfinde din arbejdsglæde.

Har du mod på nye udfordringer?

Oplever du også en stigning i mistrivsel i blandt de unge, og du savner værktøjerne til at komme i dialog med de unge, og hjælpe dem med de  udfordringer, som fylder i deres dagligdag? Og som har stor indflydelse på deres skoletrivsel? Så kan du få værktøjerne til dette på vores coachuddannelse.

Få viden og indsigt i at skabe tillid, og til at møde den unge på hans eller hendes præmisser, så du er bedre rustet til alle typer ungesamtaler og coaching generelt.

Uddannelsen er en kombination mellem teori og praksis. Du vil undervejs få øvet teorierne i praksis, så du er godt rustet til at bruge værktøjerne i din hverdag. Alle eksempler tager udgangspunkt i vores daglige arbejde som ungecoaches.

Uddannelsen som NLP Practitioner målrettet unge består af en række mødedage med fysisk fremmøde i Nyborg samt online opfølgning.

Er du nyuddannet?

Overgangen fra studie til job er for mange nyuddannede skolelærere en overvældende oplevelse. De nyuddannede vi har talt med, udtrykker en bekymring over at skulle til at stå alene. De får ofte god støtte til det faglige, men den usikkerhed mange nyuddannede lærere står med, tales der mindre om – og det kan være svært for de lidt mere erfarne kollegaer også at skulle håndtere den del.

I SKOLECOACH har vi specialiseret os i at tage hånd om lærernes personlige udvikling og trivsel.

Scroll to Top