Enneagrammet

Kender du typen?

Enneagrammet hjælper dig!

Et kendskab til Enneagrammet giver dig en god indsigt i vores individuelle motivation, og du vil fremover være styrket i dine samarbejdsrelationer, uanset om du kigger på de private eller professionelle relationer.

Kurset henvender sig til dig, der er optaget af såvel din personlige udvikling som nysgerrig på de mennesker du møder. Du vil blive introduceret til Enneagrammet, som værktøj til selvindsigt, og vi vil gennemgå de 9 Enneagramtyper med henblik på, at du får en øget forståelse for dine egne mønstre.

Kurset indeholder:

  • Introduktion til Enneagrammet og Enneagrammets oprindelse
  • Gennemgang af de 9 typer og deres udfordringer og motivation
  • Gennemgang af vores sociale stil
  • Introduktion til vinger, undertyper og konfliktstil

Efter de to undervisningsdage vil du have en øget forståelse for dine egne adfærdsmønstre samt en øget tolerance og rummelighed overfor dine medmennesker. Endvidere vil du have en større indsigt i andre menneskers hensigt bag adfærd og en øget forståelse for vores forskelligheder.

KRAV: Kurset henvender sig til dig, der har en nysgerrighed på dig selv og andre mennesker, og det er ikke nødvendigt, at du på forhånd har kendskab til Enneagrammet (coachuddannelse er heller ikke nødvendig).

Pris: 3.700,- kr. (Kan evt. betales i 3 rater á 1.234,- kr.) Datoer: 10. – 11. februar 2022. Begge dage fra kl. 9 til kl. 16

Lotte Brix Bjørnskov Underviser Hos Skolecoach
Bente Brandstrup

Lotte Brix Bjørnskov, Master Coach og Enneagram Practitioner

Underviser og Pigepotentiale Coach i Horsens.

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Master Coach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stress Coach samt Enneagram Practitioner. 

Lotte er Pigepotentiale Coach i Horsens, og derudover arbejder hun med undervisning, foredrag, træning og coaching dels gennem sit eget Move 4ward og dels som freelancer i et konsulenthus med speciale i kultur, præstation, trivsel og samarbejde.

Bente Brandstrup, NLP og Enneagram Trainer.

Indehaver og grundlægger af Pigepotentiale og Skolecoach.

Bente er oprindeligt uddannet NLP og Enneagram Master og Trainer fra NLP huset i Valby, samt stress og Transitions coach.

Bente er indehaver og grundlægger af Pigepotentiale og Skolecoach.

Bente underviser på alle kurser og uddannelser i Skolecoach samt coacher såvel i Pigepotentiale som i Skolecoach.

Scroll til toppen